v.23 och v.24

Hej!

Veckorna bara springer förbi och nu är det endast ett fåtal dagar kvar innan årskurs 5 är färdigt. Vi hoppas ni tagit del av all information vi skickat med hem i veckan. Är det något som ni undrar över är det bara att ni hör av er.

v.23 är som sagt eleverna lediga måndag och tisdag men går som vanligt resten av veckan.
Torsdagen 8/6 har eleverna religionsprov – ni ska ha fått ta del av vad som krävs på provet. Hör annars av er till Caroline.
Fredag 9/6 har eleverna ett praktiskt test i NO.

Vi hoppas ni även har fått ta del av månadsbrevet där all information finns. Sista veckan i skolan är vecka 23. På onsdagen den 14/6 vill vi att eleverna tar med en påse hemifrån så att de kan ta hem eventuella saker som de vill spara.
På torsdagen 15/6 är sista skoldagen och eleverna kommer att sluta 12.30. Vissa elever i klassen kommer även få möjlighet att servera på 6:ornas avslutningsmiddag. Läs gärna lapparna vi skickade hem angående skolavslutningen (exempelvis hur trafiken osv ska skötas). Vi samlas utanför kyrkan 17.50 och ställer oss klassvis innan vi går in i kyrkan.

Ha en trevlig helg!

Med vänlig hälsning/Martina, Johanna, Kristin och EmmaLeave a Reply