v.21-v.22

Hej!

Här kommer information om de två kommande veckorna så att ni vet vad som gäller framöver.

v.21.
Måndag 22/5: Eleverna har engelskläxa till denna dag. Eleverna kommer inte att få en ny läxa.
Onsdag 24/5: Hela mellanstadiet har friidrottsdag hela dagen. Eleverna har övat på detta på idrottslektionerna och vissa elever kommer vara med och tävla under dagen.
Torsdag 25/5: Kristi Himmelsfärdsdag och elever är lediga.
Fredag 26/5: Eleverna är lediga pga klämdag.

v.22
Måndag 29/5: Studiedag och eleverna är lediga.
Onsdag 31/5: Klassen kommer att få besök av elever från Västra Harg. Eleverna som går på Västra Harg idag i årskurs 5 kommer till hösten att börja i vår klass. Därför ska de komma på besök och bekanta sig med både skolan och elever.
Torsdag 1/6: En ny elev från Linghem börjar i klassen. Eleverna har även prov på Norden. Glöm inte öva på Seterra.se då det är namngeografin som är i fokus.
Fredag 2/6: Klassen kommer cykla till Mjölby och Lundbybadet på en utflykt. Under veckan ska ni ha fått hem en lapp om huruvida ditt barn har cykel/cykelhjälm och om ni kan hjälpa ert barn att ta cykeln fram och tillbaka till skolan. Lämna in lappen senast onsdag 24/5. Vi slutar skolan som vanligt på fredagen och räknar med att vara tillbaka på skolan runt 13-14.

Kan även belysa att eleverna är lediga måndag och tisdag v.23 också. Det är många dagar som försvinner nu så vi får lägga i en högre växel när vi väl är på plats.

Skolavslutningen är 15 juni i Viby kyrka. Tiden för mellanstadiet är 18.00.

Ha en trevlig helg!

Med vänlig hälsning/Martina, Johanna, Kristin och EmmaLeave a Reply