Välkomna tillbaka!

Hejsan på er!

Hoppas ni har haft en härlig ledighet och att ni kunnat njuta av påsken som varit! Vi har startat en ny vecka här i skolan och eleverna är redan i fullgång med ämnena. Vi är också i full fart med utvecklingssamtal, hör gärna av er om det är så att ni inte vet vilken tid ni har. Kul att träffa er igen, det gör man så sällan!

v.17 är här och vi kommer fortsätta med hårt arbete och även utvecklingssamtal. Denna vecka är även Andreas sista vecka hos oss, det har varit jättebra och lärorikt att ha en student hos oss!

På måndag (idag) kommer eleverna att få en engelskläxa, det kommer vara glosor som eleverna har nytta av nu när vi ska skapa en skoltidning på engelska. Glosorna är till den 2 maj (fortsättningsvis är det måndag-måndag, men eleverna är lediga 1 maj).

Glöm inte påminna era barn om studiestödet på onsdagar mellan 14.00-15.00.

På torsdag är det dags för besök på Mantorps bibliotek igen. En uppföljning efter deras läsperiod. Vi går dit på morgonen på samma vis som vi gjorde innan lovet. Hoppas böckerna varit givande och att läsningen hemma har fungerat bra! Eleverna kommer få tid och tillfälle att låna nya böcker, så vore bra om lånekorten är med på torsdag. Elever som inte hunnit läsa ut sina böcker kommer behöva läsa en del hemma för att hinna med att läsa ut boken innan torsdag.

På fredag är det dags för NO-prov om kroppen.

Den 28 april på kvällen är det även Vårelden här på skolan, den startar kl.18.00. Vore kul att se så många som möjligt av er där! Några elever kommer även att jobba med att sälja saker under kvällen. Är det så att era barn vill skapa något och sedan sälja det under kvällen, behöver ni vårdnadshavare lämna in en lapp till Lena senast onsdag den 26 april. Där vill Lena har information om vad ditt barn ska sälja och din/era underskrifter på att ni hjälper erat barn vid försäljningen under kvällen.

Med vänlig hälsning/Martina, Johanna, Kristin och Emma.Leave a Reply