v.14

Hejsan!

Nästa vecka är sista veckan innan påsklovet. Veckan innehåller både matteprov, biblioteksbesök och ”på minuten”. Se månadsbrev som eleverna får med sig hem idag, fredag.

Det är fortfarande många som inte har lämnat in lapp om utvecklingssamtal, gör det senast på måndag! Vi skickar ut bestämda tider under veckan som kommer. Samtalen drar igång v.16.

På tisdag den 4/4 är det matteprov på bråk, decimal och procent. De flesta har tagit med böckerna hem och det är kapitel 7, 8 och 9 i matteboken som vi har jobbat  med och som provet kommer handla om. Vi har en lektion under måndagen då vi kommer göra mycket repetition av de kapitlena.

På onsdag den 5/4 kommer tjejerna i klassen att ta spruta, andra omgången av gardasil. Tjejerna kommer göra det på morgonen.

På torsdag ska vi till biblioteket och påbörja vårt läsprojekt (kolla månadsbrev för mer info). Till torsdag har eleverna även en liten religionsläxa. Det handlar om judendomen denna vecka och eleverna ska öva på det som de gick igenom på lektionen i torsdags.

På fredag är det ”på minuten”, elever och lärare kommer tävla i fem olika grenar och vissa klasser kommer även att bjuda på underhållning under dagen. Eftersom det är tävlingen på fredag kommer elevernas idrott att utebli, alltså ingen idrott på fredag.

v.15 är det påsklov och eleverna är även lediga måndag 17/4. Vi ses återigen tisdag den 18/4.

Fredag den 28/4 kommer eleverna har NO-prov om kroppen. Uppmana eleverna om att stanna på studiestöd och öva tillsammans och annars kan man ta hem NO-boken och öva.

 

Med vänlig hälsning/Martina, Johanna, Emma och Kristin

 Leave a Reply