v.7 och v.8

Hejsan!

Här kommer lite info om kommande veckor. Under vecka 7 kommer vi att ha lite avvikande uppgifter från schemat som vi skriver om här och hela vecka 8 är det sportlov. Hoppas ni har tagit del av månadsbrevet för februari!

På tisdag är det alla hjärtans dag och då kommer skolan att ha vissa lektioner anpassade till dagen. Vi kommer bland annat konstruera hjärtan som behövs inför hjärtegalan som är på fredag.

På onsdag är det redovisning i engelska, eleverna kommer att i grupp få presentera sitt Pet Monster som vi har arbetat med några veckor nu. Vi kommer öva i skolan på deras presentation men öva gärna hemma också! Eleverna får ha med sig sin bok/stödord/stödmeningar vid presentationen.

Torsdageftermiddag är det historiaprov om Vasatiden. Eleverna har tagit med sig ett övningshäfte hem, de kan även stanna på studiestödet på onsdag och öva tillsammans!

Idrotten på fredag blir med hela årskurs 5 direkt på morgonen! Vi påminner eleverna om det under veckan men gör gärna det ni också! Fredagens idrott blir med andra ord 8.25-9.25 med både blå och röd grupp. Under fredagen är det hjärtegalan, mellanstadiet kommer att ha en sittning vid 11.30 där vi blir serverade mat och där vissa elever uppmärksammas för goda gärningar! Vi avslutar sedan fredagen med att kolla på film och önskar alla ett riktigt trevligt lov!

Inga övriga läxor denna vecka då vi vill att fokus är på redovisningen i engelska samt historiaprovet!

Vi ses igen måndag v.9 (27/2).

 

Med vänlig hälsning/Martina, Kristin, Johanna och EmmaLeave a Reply