v.6

Hejsan!

Som vi skrev i månadsbrevet, är vi nu redan inne i februari och januari försvann hur snabbt som helst!

Veckan som kommer ser vanlig ut och skillnaden från ordinarie undervisning är att Amanda mer och mer kommer in och tar över ämnena engelska och matematik. I engelskan fortsätter vi att arbeta med Pet Monster, har redan fått in några texter och det ser  bra ut! I matematiken har vi startat ett nytt arbetsområde som är bråk, vilket eleverna uppskattar och tycker är kul! Arbete i NO fortsätter kring kroppen och kommande vecka kommer vi att prata om muskler. I svenska kommer vi att börja jobba med berättelser på olika sätt. I SO arbetas det på för fullt med samhällskunskap (rätten att gå i skolan bland annat) samt Vasatiden i historia (provet är som sagt den 16 februari).

Vi vet att det är väldigt många som är sjuka denna perioden, därför måste vi uppmana till att eleverna stannar på studiestödet om det är så att man har varit sjuk. Annars går det också bra att komma förbi skolan och ta hem det material som vi har arbetat med så att man inte kommer efter i de olika ämnena!

Glöm inte att svara på enkäten från Skolinspektionen!

LÄXOR:

Fredag 10/2: sv-läxa, eleverna får ut nya läxan idag.

Fredag 10/2: ma-läxa, eleverna får ut läxan på måndag. Denna vecka blir det 7:ans multiplikationstabell. Ser på NOMP att många övar där, jättekul!

Med vänlig hälsning/Martina, Emma, Johanna och KristinLeave a Reply