v.5

Hejsan!

Nu har eleverna gjort klart sina filmer som de har arbetat med vid två tillfällen nu under de två senaste veckorna. Vi väntar med spänning på att få se dem! 🙂

Under vecka 5 börjar vår student i klassen, Amanda! Vi välkomnar henne och hoppas hon kommer att trivas bra! Hon kommer vara med i klassen fram till påsklovet. Annars rullar veckan på i vanlig ordning och inget avstickande från schemat.

LÄXOR:

Torsdag: Historialäxa (att kolla på filmen) är till på torsdag, de flesta elever har redan kollat! (Se föregående inlägg). Annars finns också möjlighet att kolla på filmen på onsdag på studiestödet och tillsammans med klasskamrater göra läxan.

Fredag: Veckans matteläxa blir 6:ans multiplikationstabell! Jättekul att se hur eleverna använder NOMP för att öva multiplikation. Ser att vissa också tränat på annat i matematik, så roligt! Massvis med medaljer har de samlat in.

Fredag: Eleverna får idag (27/1) med sig hem en ny svenskläxa, vi fortsätter arbeta på med stavning.

 

I möjligaste mån vill vi hädanefter att eleverna bestämmer dagen innan om de ska umgås med varandra efter skolan. Nu har vi låtit eleverna ringa på lunchrasten, tyvärr har det inte riktigt fungerat och därför önskar vi att eleverna bestämmer dagen innan. Stötta gärna era barn i det!

Ha en trevlig helg!

 

Med vänlig hälsning/Martina, Johanna, Emma och Kristin

 Leave a Reply