Välkommen tillbaka till en ny termin

Hej!

Välkomna tillbaka! Hoppas ni har haft en skön ledighet! Vi är nu redan i full gång med arbetet i de olika ämnena. Här kommer lite kort info om veckan.

Svenskläxa har eleverna fått som är till fredag (20/1). Vi kommer nu att börja jobba intensivt med stavning.

Under vecka 3 och 4 kommer eleverna få möjligheter att prova på att skapa film (se månadsbrev). Eleverna fick även med sig nytt schema för terminen. Det som har blivit annorlunda är svenskan, som Johanna nu undervisar i.

Eleverna kommer idag (16/1) få med sig en multiplikationsläxa hem. Vi kommer arbeta på intensivt med multiplikationstabeller nu ett tag fram över. Eleverna kommer ha en matteläxa varje vecka i form av multiplikationer. Eleverna har även nu fått varsitt konto på hemsidan NOMP. Eleverna har koll på deras inlogg till hemsidan. På hemsidan kan man träna matte i olika former och belönas med guldmedaljer. Stötta gärna era barn i detta!

Vi kan redan nu informera er om att eleverna kommer att ha ett prov i historia den 16/2. Eleverna börjar nu ett nytt arbetsområde i historia, vasatiden.

Vi uppmanar alla att gå på studiestödet även denna termin! Vi kommer kunna hjälpa till med både läxor och det dagliga utvecklingsarbetet.

 

Mvh/Martina, Emma, Kristin och Johanna

 Leave a Reply