Sista veckan

Hejsan hoppsan!

Nu börjar höstterminen gå mot sitt slut och det är endast en halv vecka kvar innan lite julledighet. Igår hade eleverna det sista provet för den här terminen, provet var om medeltiden och eleverna skrev som bara den. Kul! Här i skolan har vi under denna vecka också fokuserat mycket på läsförståelse, stannat upp och funderat på det som man har läst. Eleverna har olika läsförståelsehäften som vi arbetar med varje dag. Om ni läser med ert/era barn hemma, diskutera gärna det som ni läser!

Vi är också i full gång med att öva allsånger och annat inför kommande julshow. Eleverna kommer, som tidigare nämnt, stå för julshowen på onsdag. Julshowen kommer börja 9.15 och hålla på ca en timme. Eleverna har spelat in videos, övat allsånger och vissa är som sagt presentatörer. De har, tillsammans med 2:orna, gjort ett fantastiskt jobb! Ska bli så kul att få se på onsdag!

Ni har fått hem en lapp angående proven som vi har haft, vi vill gärna att ni tar del av ert/era barns prov och skriv gärna under när ni tagit del av det. Ni får behålla proven hemma och behöver endast lämna tillbaka lappen om att ni tagit del av proven.

Sista veckan ser ut följande:

Måndag: Vi kommer ägna oss åt lite pyssel utöver de vanliga lektionerna.

Tisdag: Vi kommer ha en sista engelsklektion, där eleverna får sista chansen att skriva klart sin text om sin favoritmat (Av de texter vi fått in ser det jättebra ut!!). Vi kommer även att städa ur bänkarna så vore bra om ni skickar med varsin påse hit, ifall det är något eleverna vill ta med hem och spara. Eleverna behöver inte idrottskläder på tisdag. Eleverna kommer har annan slags idrott tillsammans med Mats, men inget ombyte behövs.

Onsdag: Vi kommer ägna oss åt julshowen direkt på morgonen och vid 9.15 sätter vi igång julshowen för hela skolan. Därefter har vi julmys tillsammans med klassen innan det är dags för käk. Eleverna slutar 12.30 på onsdagen.

 

God Jul och Gott Nytt År!
Tack för en jättebra termin!

 

Med vänlig hälsning/Martina, Emma och KristinLeave a Reply