ny information

Hejsan!

Här kommer lite annan info inför kommande veckor.

Idag har eleverna fått med sig hem inför ett SO-prov som eleverna kommer att ha under nästa vecka (24/11). prov-lag-och-ratt

Imorgon kommer eleverna att få en ny engelskläxa som vi skrev i föregående inlägg. Vi vill att fokus endast ska vara på att läsa texten som eleverna får med sig hem. Det kommer inte att bli glosläxa utan läs texten högt tillsammans och lyssna gärna hemma!

Idrotten (15/11) imorgon är dessutom utomhus då hallen är upptagen. Ta med kläder efter väder!

På torsdag kommer hela skolan ha storsamling i idrottshallen då vi uppmärksammar internationella läsdagen.

Guldbollen genomförs, som tidigare nämnt, på fredag. Det kommer finnas möjlighet att köpa frukost och dricka i kiosken i hallen. Eleverna får ta med sig en mindre summa att handla för. Eleverna spelar följande tider:
11.30 – Klämman – Vifolka (flickor)

11.45 – Klämman – Vifolka (pojkar)

12.00 – Klämman – Veta (flickor)

12.15 – Klämman – Veta (pojkar)

 

Den 24/11 är det öppet hus på skolan mellan 17.30-19.30. Som vi tidigare nämnt så ska eleverna i årskurs 5 anordna en frågesport. Ni är välkomna att delta med hjälp av er mobiltelefon och testa er kunskaper. Frågesporten kommer ha två starttider i rött klassrum: 17.45 och 18.45. Alla är välkomna att delta såklart!

Fredagen den 2/12 kommer eleverna att ha ett NO-prov i fysik. Det kommer behandla energi och ellära som vi har arbetat med under senaste tiden. Eleverna får på fredag med sig ett häfte att läsa på inför provet.

 

Med vänlig hälsning/Martina, Emma och KristinLeave a Reply