v.43 och v.44

Hej!

Nu fungerar äntligen bloggen igen! Vi ber om ursäkt för lite förvirring, hoppas ni kunnat ta del av det infoblad som eleverna fick med sig förra veckan. Ytterligare en vecka har gått och nu är det en vecka kvar innan det är dags för höstlov. Denna vecka har varit Framtidsvecka på Klämman, en del av er har varit och pratat med klassen och andra klasser – TACK! Det har varit väldigt inspirerande och eleverna verkar nöjda och har fått många nya infallsvinklar på framtiden. I onsdags var vi dessutom på studiebesök på Vifolkaskolan 7-9, det var en nyttig erfarenhet inför kommande tid.

Till v.43 har eleverna ingen engelskläxa och de kommer heller inte att få en ny till veckan efter lovet. Fokus ska ligga på matteprovet som kommer att vara under tisdagen (25/10). På förmiddagen kommer eleverna att få göra Synthfåglar (kolla månadsbrev för oktober) och på eftermiddagen vid 12.30 kommer eleverna göra provet. Öva gärna hemma! Dessutom kommer eleverna att spela in deras läsgrupper i engelska, alla grupper har fått varsitt kapitel där de delar upp arbetet. Martina kommer sedan att bedöma det inspelade materialet. Eleverna har gjort ett fantastiskt bra arbete!

Under v.43 kommer de sista utvecklingssamtalen vara, det har fungerat bra och det har varit kul att träffa er igen!

v.44 är det höstlov och eleverna är lediga! Vi ses igen den 7/11 efter lovet.

 

Med vänlig hälsning/Martina, Emma och KristinLeave a Reply