v.39-v.40

Hej!

Tack för ett trevligt föräldramöte i måndags! Kul att se så många av er! Nya klassföräldrar är Jan Törnström och Hanna Jacobsson. Ny representant till Klämmanrådet är Helena Ekros! Vi tackar för er som tidigare varit klassföräldrar och Klämmanrådsrepresentanter och välkomnar nu de nya! Nu kommer lite information inför kommande två veckor.

Vi hoppas att ni idag också fått era tider till utvecklingssamtalen, ska bli kul att träffa er igen! Samtalen kommer att vara, som det stod på lappen ni fick hem, i 25 minuter.

Under v.39 kommer tjejerna i klassen att vaccineras mot livmoderhalscancer, det genomförs hos Kerstin. Vaccinationen kommer att vara under onsdagen. Prata gärna om det hemma! På kvällen på onsdag kommer även det första Klämmanrådet inträffa.

v.40 kommer utvecklingssamtalen att dra igång och det är även en ”kortvecka”, då två studiedagar infaller under torsdagen och fredagen. Under onsdagen v.40 kommer även vi klasslärare att vara på utbildning i Linköping. Det är en fortsättning från förra gången då vi var på utbildning. Johanna, som var i klassen förra tisdagen, kommer vara inne i klassen igen.

Tiden går så snabbt! Hoppas arbetet hemma fungerar väl, här i skolan arbetar eleverna på fantastiskt bra! I NO har vi startat ett nytt arbetsområde som handlar om energi och ellära. Det kommer under detta arbetsområde även vara laborationer. Kul!

En påminnelse till hur vi tänker kring användandet av skoldagboken. Är man sjuk under måndagen så är det viktigt att eleverna skriver in veckan så fort de kommer tillbaka (veckan står alltid på tavlan). Eleverna får gärna fråga oss lärare kring läxor eller annat som eventuellt skulle vara otydligt, så löser vi det!

 

Med vänlig hälsning/Martina, Emma och KristinLeave a Reply