v.36

Hej!

Arbetet är i full gång och det är så kul! Eleverna arbetar på fantastiskt bra och det är full fart på det mesta! Tänkte komma med lite kort information om kommande vecka. Är det något som ni undrar över är det bara att slänga iväg ett mejl så svarar vi så fort vi kan!

Eleverna har fått med sig lappar hem angående Klämmanloppet. Klämmanloppet kommer att vara på fredag den 9/9 (mer information om loppet har ni på lapparna). Eleverna kommer ombytta direkt på morgonen och tänk på att det börjar bli lite kyligare nu på morgonen, så klä er efter väder! 🙂
Förutom Klämmanloppet är det inget avvikande från schemat kommande vecka utan vi kör på som vanligt.

Under veckan kommer eleverna även att få med sig ett papper angående ett test i NO. Testet kommer vara fredag v.37 (alltså inte kommande vecka). Eleverna får dock information om det under kommande vecka. Det handlar om svampar som de har arbetat med i NO sedan vi började efter sommaren.

Eleverna kommer få deras första läxa under kommande vecka. Eng-läxa kommer hädanefter att  vara från tisdag till tisdag. Den första läxan kommer eleverna att skriva ett brev till Martina, då vi har arbetat med att skriva brev under dessa veckor som passerat. Eleverna kommer att få med sig en lapp hem om läxan på tisdag. Ta hjälp av textbook s.26-27 samt s.66. Eleverna har fortfarande möjlighet att lyssna på texten över internet som de kunde förra året. Gör gärna det tillsammans!

www.studentlitteratur.se
Elevernas användarnamn & lösenord är mantorp följt av bokens nummer (ex. mantorp1).

Information angående föräldramöte samt utvecklingssamtal kommer framöver!

Ha en trevlig helg!

/Martina, Emma och KristinLeave a Reply