V. 23

Hej!

Vi vill börja med att tacka för de fantastiskt fina tavlorna som vi fick på sommarfesten (pärlade porträtt av oss) – NI barn är ena riktiga pärlor! 😉

Idag, fredag, var det extra vett och etikett som gällde med tipspromenad, utedisco och fin middag vid långbord. Eleverna skötte sig som vanligt exemplariskt!

Veckan avslutades sedan med filmmys och popcorn (vi trotsade vädret, så att säga ;-)).

Till nästa vecka gäller följande:

  • Lämna in lapp om läsning under läsprojektet v. 20-22.
  • Lämna in låneböcker från skolbiblioteket, senast torsdag 9/6.
  • Lämna tillbaka eventuella läroböcker som har tagits hem (t.ex. religionsbok eller matematik…).
  • Kolla ”bortglömda” kläder i skolans lokaler och ta hem alla kläder/skor över sommarledigheten (innan skolavslutningen).
  • Barnen ska ha med 2 påsar på onsdag, så att vi kan rensa och tömma bänkar vartefter. Vi kommer att ge eleverna i uppdrag att ta hem alla skrivböcker och liknande för att hemma besluta om de ska sparas eller kastas (annars kastas mycket i skolan i onödan).
  • Under tisdagen kommer elever få möjlighet att öva inför skolavslutningen i kyrkan. Under tisdagen får vi även information om ”Sommarboken” från Amelia på Mantorps bibliotek.
  • På onsdagen kommer dramatiseringen av engelska sagor att spelas upp, ska bli superkul att se resultatet.
  • Avslutningsdagen, torsdag, blir en kortare ”skoldag” – eleverna slutar kl. 12.30. Därefter träffas vi vid kyrkan strax före kl. 18.00 och gör oss redo för skolavslutningen!

Annan information:

Det är med stor sorg i hjärtat som jag (Linda) meddelar att jag inte kommer att vara kvar i klassen nästa läsår. Det var inget lätt beslut, jag kommer sakna alla elever i massor men har lockats av en tjänst där jag bland annat kommer att arbeta mer med fokus på specialpedagogik, vilket intresserar mig.  Jag kan inte nog säga att klassen varit helt fantastisk att arbeta med. Grattis till blivande lärare som tillsammans med nuvarande lärare får arbeta med era barn under kommande år! 

Många hälsningar Linda

 

Trevlig helg!

/ Linda, Martina och EmmaLeave a Reply