v. 15

Hej!

Den gångna veckan fylldes av en del överraskningsmoment och avsteg från ordinarie schema. Bl.a. tejpade och organiserade vi batterier i massor i början av veckan – bra samarbete! Vi fick spännande mottagande och inbjudan av Clas Ohlsson efter batteriinvägningen. Under torsdagen hade vi läsfestival på skolan. Vi hade gemensam läsning med kudde och mys i idrottshallen och besök med bokprat från Mantorps bibliotek. Det är så härligt att så många i klassen på riktigt gillar böcker och läsning!

Fredagen bjöd på överraskning efter Clas Ohlsson-besöket; lek på Bill och Bulls lekland! Dessutom fick eleverna nyckelringar från Clas Ohlsson respektive Bill och Bulls lekland! Det blev en toppenbra dag, en tacksam grupp elever att vara iväg med. Bilden på klassen kommer att hamna i Motala Vadstena Tidning (kanske redan i eftermiddag på internet, kolla gärna runt på  http://www.mvt.se/nyheter/). Eventuellt kunde bilden t.o.m. hamna i Corren.

 

Tack för en bra vecka hela klass 4!

 

På torsdag är det studiedag och alltså ledigt för eleverna!

Kommande två fredagar åker klassen till Fenomenmagasinet. Blå grupp åker fredag 15/4 och röd grupp 22/4 (lunch tas från skolan).

 

Arbete v. 15:

SV: fortsatt arbete enligt förra veckans planering.

SO: fortsatt arbete enligt förra veckans planering.

ENG: fortsatt arbete enligt förra veckans planering.

MA: fortsatt arbete enligt förra veckans planering.

NO: fortsatt arbete enligt förra veckans planering.

Trevlig helg!

Martina, Linda och EmmaLeave a Reply