God jul och gott nytt år!

Hej!

Imorgon är det julavslutning där bland annat 5:or och 2:or bjuder på en julshow för skolan. Vi äter jullunchen vid långbord i klassrummet och avslutar gemensamt efter lunchrasten. Som tidigare nämnt slutar eleverna kl. 12.30.

Till vårterminen kommer grupperna i årskurs 4 att förnyas igen. Några som i nuläget är i blå grupp kommer att arbeta i röd grupp och vise versa. Det gör vi för att fortsätta stärka gemenskapen i hela klassen. Vi berättar om det för eleverna idag.

Tack till alla för en riktigt bra första termin i årskurs 4. Nu är vi redo för julledigt men ses igen med nya tag den 11 januari, kl.8.25 som vanligt.

IMG_8422

Det här är vår lilla julhälsning till eleverna. Vi hoppas att ni får ett riktigt skönt lov!

 

Hälsningar,

Martina, Linda och EmmaLeave a Reply