Adventsmarknad, 2 december

Hej!

Lite kort info kring adventsmarknaden den 2 december. Tiden för marknaden är 18.00-20.00, men tiden som man väljer att vara här är frivillig. Fritidshemmets adventsmarknad innehåller bland annat loppis och brödförsäljning. Det är inte obligatoriskt, däremot vet vi att adventsmarknaden åren innan varit väldigt uppskattad! Därför vore det roligt om så många som möjligt kan komma.

Elever från skolan kommer bland annat bjuda på skönsång, dans och teater. I årskurs 4 kommer det ske en försäljning av lussekatter + lyckoönskningar (det är vi lärare som fixar med lussekatter, inget som ni behöver tänka på). Vissa elever har valt att göra en teater, vissa kommer sjunga några sånger och en del kommer att spela instrument. All insamling som vi får in under kvällen i årskurs 4-6 kommer oavkortat gå till Musikhjälpen, som detta året befinner sig i Linköping.

 

Med vänlig hälsning/ Martina, Linda och Emma

 Leave a Reply