Angående engelskainlogg

Hej alla där hemma!

Jag tycker det är jättebra att ni hör av er om ni har funderar kring något. Jag har fått några frågor kring hemsidan www.readytheory.org. Jag vet att nivån är hög och att det är svårt för många av eleverna. Jag hade nog inte gjort mig helt tydlig vad gäller denna hemsidan. Jag valde att skapa inlogg till varje elev för att eleverna ska kunna ha tillgång till sidan. Det är en frivillig hemsidan och inget jag kräver att eleverna ska göra eller kunna. Möjligtvis kommer vi göra någon del tillsammans, annars var det mer en rekommendation om en hemsida för eleverna. Det är därmed inget jag kräver att eleverna ska göra, mer att möjligheten finns om man så småningom vill utmana sig, möjligtvis nästa termin. Förlåt om jag varit otydlig och bra att ni hör av er så att vi kan reda ut oklarheter!

 

/MartinaLeave a Reply