Vecka 23

Hej!

Den här veckan måste alla låneböcker in. Ta med dem till skolan snarast!

På måndag är det dags för oss att spela upp musikalen för er föräldrar. Barnen kan vara på plats ca 17.45 och så börjar vi kl. 18.00. Då kommer de lärare som ska ha barnen i åk 4 att presentera sig och därefter uppträder barnen. Har ni tid efteråt så är ni välkomna in i klassrummet och titta på barnens ”Grej of the day-böcker”. Det är faktaböcker som de har gjort själva efter intresse. De kan tas med hem.

onsdag är det dags för cykelutflykt. Vi är tillbaka på skolan till lunch men de får gärna ta med sig egen förmiddagsfika om de vill (ej godis och läsk) och givetvis en cykel och hjälm. Om det är någon som inte har tillgång till cykel så får ni höra av er.

Torsdagen kommer vi att tillbringa till stor del ute eftersom åk 6 kommer att ha avslutningsmiddag och behöver lite lugn och ro. Alla barn slutar 12.30 och bussarna går hem 12.40.

Skolavslutningen börjar 17.00 i Viby kyrka. Vi samlas utanför ca.16.45. Idag får barnen med sig en inbjudan i pappersform till avslutningen där ni finner mer information.

Vi vill tacka alla barn och föräldrar för de här tre åren tillsammans. Era barn har varit helt fantastiska att arbeta med. Vi önskar dem all lycka till i åk 4.

Många sommarkramar från Anneli och CarolineLeave a Reply