vecka 21

Hej!

Vi hade en jättehärlig dag när vi reste till Tåkern i onsdags och vi slapp regnet!! 🙂

Under den gångna veckan har elevrådet haft ”överraskningsvecka” för barnen på skolan. Vi har haft besök av en trollkarl och en tjej som heter Emma Kärrbrink som har arbetat med drama med barnen. På torsdag eftermiddag hade vi ”Water Witch Festival”, en blöt och trevlig tävling för Fskk-3.

måndag kommer vi att träna en hel del på vår musikal. Det är bra om de barn som vill ha speciell rekvisita tar med det då.

tisdag åker vi till Gamla Linköping och tittar på årets teaterföreställning (Pettsson och Findus). Efter föreställningen går vi till Valla för att äta matsäck och leka i lekparken. Matsäcken ordnar skolan. Det blir pastasallad, bröd, festis och frukt. Alla behöver ta med sig en matlåda, bestick och vattenflaska (om mer vätska behöver fyllas på under dagen). För de som vill ha med sig eget fika är det ok eftersom vi det här året inte går och köper glass (inga egna fickpengar m.a.o.) Det är bra att ha ryggsäck! Vi åker buss från skolan kl. 9.00 och kommer hem ca kl. 13.45. Tänk på kläder efter väder.

Inga läxor denna vecka.

Caroline är borta på kurs torsdag till fredag men då är Martina och Åsa i klassen. I övrigt ser slutet av veckan ut som ”vanligt”.

Trevlig helg!

Anneli, Caroline och MartinaLeave a Reply