vecka 11

Hej!

Som ni kanske har hört av barnen så är vi nu igång med nationella proven. För många blev det nog en lättnad att se att det inte var så ”farligt”. Med tanke på att det är några prov att göra så har vi starka önskemål om att man i möjligaste mån lägger tandläkartider/läkarbesök efter kl. 14 fram t.o.m. vecka 20.

I veckan har barnen fått göra ett uppslag till Forntidsnytt. Om det hade funnits tidningar på forntiden hade den kunna se ut som denna tidning. Den innehåller både ”hemma-hos-reportage”, mode och intervjuer.

Veckans läxa är engelska. Vi har arbetat med kroppsord. Barnen får glosor samt en liten text att läsa. Det är inte helt lätt att läsa på engelska så har någon vuxen möjlighet att hjälpa dem så är det guld värt. Skriv gärna då en kommentar om hur det gick. Var det vissa ord som var svåra att uttala? Var det lätt/svårt att förstå?  (Se läxpapper som de får hem.)

Att komma ihåg vecka 12

torsdag: idrott

fredag: idrott

Ta med engelskaläxan. Glosförhör.

 Leave a Reply